SYKSYN TALKOOT PÄÄTTYIVÄT KENTTÄALUEEN ANALYYSEIHIN

014 2Kenttäyhtiön talkootoimikunnnan syysurakka on tältä osin ohi. Se piti sisällään 61 miestyöpäivää ja lähes 500 työtuntia.

Toimikunnan vetäjän Veli-Antti Kivilinnan mielestä valmius, tarve ja halukkuus töiden aloittamiseen oli jo alkukesästä. "Rahoitus materiaaleihin ja vuokrakoneisiin saatiin vasta syyskuussa, joten aikaa ei ollut enää hukattavissa.

 Kiitos kaikille osallistuneille. Toivottavasti me tapaamme vielä kerran, ennen talventuloa, rennommissa puitteissa.

018 2"Talkoolaisten, jotka koostuivat lähinnä senioreista ja veteraaneista, oli mittava. Korjattiin lyöntipaikat 8, 16 ja viimeksi ykkösen tiiboksi pohjakerroksia myöten. Kunnostettiin ja maalattiin WC:t, risusavotoita ja raivaustöitä tehtiin eri puolilla kenttäaluetta. Vain muutamia talkootöita mainitakseni.

 

 

019 2Jokainen osakkeen omistajan ja kenttää kiertävä pelaaja voi varmasti ilolla todeta tehdyt muutokset viimeistään ensi keväänä.

 

 

Talkootöiden huipentumana saatiin klubilla kuulla tiistaina 27.9 urheilupaikkojen nurmikoiden teknisen asiantuntijan Mika Nurmisen luento kentännurmiemmenykytilasta. Luentoa täydensi talkootoimikunnan puheenjohtajan

Veli-Antti Kivilinna (vas) ja Schetelin Oy:n Mika Nurminen totesivat, että nurmikko kasvaa parhaiten ilmasta.

Veli-Antti Kivilinnan selostus ottamistaan maanlaatu ja kerrostuma näytteistä kaikilta greeneiltä. Yhteenvetona todettiin, että Meri-Lapin golfkentän kaikki greenit ovat erilaisia yksilöitä, joiden hoito ja kunnostus vaatii jatkossa tarkkaa ja monivuotista seuraantaa ja oikeaa lannoitus-suunnitelmaa.  "Lisäksi teillä on rasitteena erittäin haastavat olosuhteen. Oikea kasvualusta estää myös kasvuhäiriöita ja tauteja", totesi Mika Nurminen Schetelin Oy:stä.

  Veli-Antti Kivilinna (vas) ja Schetelin Oy:n Mika Nurminen totesivat, että nurmikko kasvaa parhaiten ilmasta.

MRla

Additional information